Laisvalaikis

Kviečiu parašyti laišką sau – „Dear Future me“

Šitą reikalą teko daryti labai seniai, o rezultato sulaukiau prieš kelerius metus. Žinau, kalbu labai užuominomis, bet kartais paslapties šiek tiek reikia… O jei rimtai, tai kalbu apie laiško parašymą sau į ateitį. Yra toks site‘as https://www.futureme.org/. Kažkada jį radau labai atsitiktinai, bet nusprendžiau prisėsti bei parašyti laišką sau.

Paskui net pamiršau, kad tokį dalyką dariau ir vieną dieną – voila, mano elektroniniame pašte įkrito laiškas nuo savęs. Jausmas šiek tiek keistas. Kodėl? Nes visų pirma, jį rašiau, kai gyvenau Anglijoje, tai natūralu, kad mano kalba būdavo anglų, tai ir laiškas ja. Negana to, tada skraidžiojau padebesiais dėl Greg‘o, rašiau, kokia laiminga esu… net visą paragrafą jam skyriau, koks jis pats pačiausias, tačiau oh well, ta meilė kaip seilė baigėsi, tai dabar įdomu labai skaityti.

Taip pat rašiau apie savo šeimą, kaip jaučiuosi, kaip manau, kad jie manęs nesupranta, kaip nepalaiko. Rašiau savo darbą, svajones, daviau sau keletą patarimų, perdaviau linkėjimus… Iš tikro rekomenduoju labai labai visiems prisėsti ir sau parašyti laišką. Labai tikėtina, kad pamiršiite, kada esate nustatę jo gavimo datą, todėl bus tikra staigmena jį gauti.

Išsiųsti laišką nieko nekainuoja, todėl gal tai nebus ranka rašytas laiškas, kurių man beje labai trūksta, nes jie turi tą asmeniškumą… bet tai vis vien malonus siurprizas, kurio sulauks jūsų Future me.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply