Stilius

Dizainerių suknelių nuoma paštu

Kaip ten sako, kad jei nesiseka kortose ir įvairiose loterijose, tai sekasi meilėje. Na, aš iš tų, kuriai nesiseka abiejuose dalykuose. Negaliu pasigirti, kad esu laimėjusi kažką labai daug, bet paskutinis laimėjimas labai nudžiugino. Taigi, prieš pusmetį (na, tiksliai nepamenu) dalyvavau viename „Facebook“ konkurse. Reikėjo parašyti apie pirmus kartus (hah, gan lengva užduotis, juk galvoje tuo metu sukosi pati pačiausia idėja – šis blogas, tai temų būta daug!).

Parašiau ir laimėjau! O laimėjau kuponą „Rentboutique“ internetinėje parduotuvėje. Kas tai per dalykas? Parsirodo, kad galima išsinuomoti dizainerių apdarus ar aksesuarus internetu. Galima arba pačiai nuvykti į Kauną bei pasimatuoti, arba užsisakyti, jie atsiunčia, pasimatuoji, jei tinka – užsibookini. Artėja vestuvių metas, todėl nusprendžiau, o kodėl nepasinaudojus mano prizu. Kaip tik šį mėnesį pristatymas į namus į nemokamas, tai pas mane keliauja 4 super gražios dizainerių suknelės.

Na, ilgai nereikėjo laukti ir sulaukiau skambučio, kad man atveš siuntinį. Ech, kaip faina yra kažką gauti, na, bent jau man tas jausmas, kai gauni kokią nors dėžę, atidarai ją, tas jaudulys… deja, tačiau jos turinį pamatyti teko tik vakare, kai grįžau iš visų dalykų mieste (čia viena iš tų dienų, kai ryte išeini, o tik vakare grįžti pernakvoti).

Buvo atvykusi į svečius mano sesė, tai abi matavomės ir diskutavome kokia suknelė gražiausia, kuri labiausiai tinka ir panašiai. Ai, kokiai progai aš renkuosi? Turiu dviejų draugių vestuves, tai norėjau pažiūrėti, galbūt visai būtų ne pro šalį iš šio butiko kažką išsirinkti. Pasidalinsiu tik dviejų suknelių nuotraukomis, nes iš kitų dviejų renkuosi – kuria pasipuošiu per vestuves! Reikia šiek tiek intrigos palikti, nes bus neįdomu, jei bus kortos atskleistos.

Aišku, čia kaip kokia zaraza, bet nuotraukos kažkaip susiliejo, nelabai kokios gavosi, bet kažkas gal matysis. Nors maniau pabandyti pasistaipyti su mergaitiška rožinės pastelinės spalvos ilga suknia, tačiau supratau, kad tokios suknelės ne man – nesu aš saldi katitė! Pabandžiau ir kitą – a la vintage‘inę. Anot sesės, ji man mažiausiai tiko, nes priminė močiutės laikų suknelę. Ir turiu pripažinti, kad ji teisi ir dar kartą patvirtintas faktas, kad man ir vintažiniam stiliukui – ne paleliui.

Šiaip turiu pripažinti, kad servisas – superinis šios paslaugos. Viskas pagalvota iki menkiausios smulkmenos: pasimatavau, tau yra dėžėje jau paruoštukas-atmintinė,  ką daryti toliau, kaip siųsti, kur skambinti. Per 24 valandas, jei netiko daiktai, reikia grąžinti, tad šiandien nieko nelaukusi ryte jau paruošiau siuntinuką į Kauną.

Laukiu nesulaukiu rugsėjo, nes jau turiu savo favoritę, kuria manau ir pasipuošiu. Ech, moterims gražių drabužių, o ypač dizainerių suknelių, niekada nebus per daug!Suknelių koliažas

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply