Laisvalaikis

Kartą pavažiavau ir įsimylėjau – naujasis Toyota C-HR

Šis post’as turėjo dienos šviesą pamatyti jau seniai, bet kartais taip jau nutinka, kad kažkaip jie “užsimarinuoja”. Čia vienas iš tokių variantų. Esu tas žmogus, kuris vairuoti pradėjo nuo keturiolikos. Jau matau bernų vartomas akis ir prunkštelėjimą. Tikrai nemeluoju. Pirmas pasisėdėjimas ir išvažiavimas buvo, kai buvau pradinėse klasėse: išlėkiau atsigerti vandens pas senelius su sese ir į griovį įlėkėme su tėvų AUDI.

Na, bet back to the topic. Kažkaip pastaruoju metu pradėjau dalyvauti įvairių automobilių pristatymuose, o juose yra galimybė ir išbandyti produktą. Teko jau su įvairiais hibridiniais prasilėkti, o šį kartą dalyvavau naujos “Toyota” C-HR pristatyme. Kažkaip pastaruoju metu mane žavi idėja turėti hibridą, nes važinėju pati su džipuku, kuris yra tikras apžora ir labai mėgsta benziną. Valgo mano baby vidutiniškai 10l/100km. O jei pradėsime kalbėti apie pasivažinėjimus mieste, tai pasiekiame lengvai 17l/100km ribą.

Taigi, vieną savaitės vakarą (labai jau man blogai su atmintimi, tai tiksliai neprisiminsiu) išsiruošiau į pristatymą: vakaras ragaujant kavą, išsiunčiant laišką mylimam žmogui, kalėdinio vainiko workshop’as, įvairios akcijos ir atrakcijos, iliuzionisto pasirodymas… Vakaras buvo superinis ir buvo galima užsirašyti test-drive tau patogiu laiku.

Po naujų pagaliau pavyko susiderinti laiką ir savaitgalį jau buvau pakeliui į autocentrą. Teko valandą išbandyti naują modelį ir ką aš galiu pasakyti – aš įsimylėjau ir noriu naujojo C-HR. Tai kažkoks kosmosas, nes jau nebekalbėsiu apie interjerą, kas man primena LEXUS’ą, vairavimo komfortas – aukščiausias įvertinimas, o ką jau kalbėti apie sąnaudas ir visus kitus reikalus. Summa summarum tai mano nauja svajonių mašina, nes ji ekonomiška, ekologiška (na, ne elektromobilis, bet geriau nei viena benzinu ar dyzeliu varoma), super moderni, labai mielai važiuoti ir komfortabili. Tik sulaukiau komentarų, kad ji šiek tiek futuristiška, bet mane joje tas irgi žavi. Ji išskirtinė.

Tai spėju, kad visi nori sužinoti, o koks šio post‘o point’as? Norėjau pasidalinti, kad yra labai fainų įvairių automobilių pristatymų, į kuriuos galite varyti, kad galite pasivažinėti ir išbandyti naujus automobilius, o tai yra faina! Negana to, gal kas nori mano FORD’uko? Nes pardavinėsiu tuoj. Peace.

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Vilniuje
    2022 25 sausio at 4:55

    man irgi patiko šitas automobilis, atsimenu kažkada Vilniuje buvau išnuomavusi mamai, kuri grįžo iš užsienio. gavau ir aš pavarinėt, labai patogi.. tokia moteriška.

Leave a Reply