Laisvalaikis

Pašėlusios merginos ir vandens pramogos Šilutėje

Laisvalaikio skiltis mano bloge spėju, kad bus pati populiariausia, nes vis nenusėdžiu vietoje, vis išbandau kažką – a la užpakalis dega sėdėti vienoje vietoje. O dabar pasidalinsiu įspūdžiais iš prieš kelias savaites vykusios kelionės po Lietuva. Juokauju, apie visą kelionę nepasakosiu, nes aš trumpai nemoku, o traktatų niekas nenori skaityti. Papasakosiu apie pirmą kartą – plaukimą su kateriu.

Taigi, penkias dienas bastėmės po įvairius wake parkus, o galiausiai – sekmadieniui kaip desertui pasilikome Šilutę ir vandens pramogas su kateriu. Oras mūsų nelepino, todėl gerai, kad visos buvome su hidriakais, nes ir taip lipti į vandenį nebuvo didelis malonumas. Oh well, aš juk šaltmarė, man visada šalta, aš net vasarą su pūkine kaldra miegu, tai murdytis nebuvo labai smagu…bet.

Užsisakėme vieną valandą, bet aplinkybės susiklostė taip (o gal iš mūsų penkių moteriškas šarmas padėjo), kad išplaukėme beveik dvi su puse valandos už vienos kainą. Žinau, mes tiesiog esame super ir mums sekasi. Kaip ir minėjau, oras nedžiugino, todėl mūsų jachtos kapitonas, jei taip galima vadinti, Saulius net nesitikėjo, kad mes atvyksime arba iš viso, kad plauksime.

Mus kažkokiu kanalu iš Mažųjų laivų prieplaukos nuplukdino į deltą (bent jau aš manau, kad ten taip vadinasi ta vieta). Turėjome galimybę save išbandyti su kaito lenta ir pripučiamu ratu. Ai, dar buvo ir slidės, bet mes kažkaip nei viena nesiryžome.

Koks jausmas? Pirma, kateris plaukia greičiau nei bet kokia sistema parke tempia. Labai pakerta kojas, nes išsilaikyti reikia daug daugiau pastangų. O svarbiausia, kad atrodo, jog pradžia tokia pat turėtų būti kaip iš vandens kaip parke – nė velnio. Lentą reikia sukti iš karto, nes po lenta prisikaupia tiek vandens, kad pasipriešinimas pasidaro neįmanomas, o tada paleidi barą. Vieno tokio įvykio metu su baru sugebėjau net vožtelėti  per pirštus sau, tai jausmas – ne iš maloniųjų. O kai jau atsistoji, tai prasideda kaifas. Bandėme šiek tiek pašokinėti per bangas, na, pavadinkime tai bandymu, nors į tai kažin ar buvo panašu.

O labiausiai (bent jau man) tai patiko pasiplaukiojimas ant pripučiamo rato – reikėjo vien mūsų veido išraiškas pamatyti, nes vandens purslai krenta tau ant veido, esi labai tvirtai įsitvėrusi į rankenas ir bandai išsilaikyti, o plaukiantys jachtoje – vis bando tave išmesti, padarydami staigius posūkius. Totalus kaifas, nes skrieji ir rėki ne tiek iš baimės, kad iš fainumo.

Laukiu nesulaukiu, kada vėl užsuksiu į pajūrį ir būtinai dar kartą sugrįšiu bei pasimėgausiu tokiomis pramogomis. Gal čia jums pasirodys, kad prominu, tačiau, negaliu nepadėkoti Vandens pramogoms (rasite juos FB) ir tikrai rekomenduoju išbandyti.

p.s. įsidėjo mūsų katerio plukdytojai nuotraukas ir užvadino „Pašėlusių merginų komanda“! Pakėlė nuotaiką.Vandens pramogos Šilutėje

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply