Be kategorijos

Apie kokius čia pirmus kartus?

Kaip daugelis dalykų turi pradžią, tai ir mano idėja suguldyti savo mintis ant lapo, o tiksliau – į word‘ą, gimė labai seniai. Visada norėjau rašyti, todėl neveltui baigiau žurnalistiką, nes galvoje sukdavosi tūkstančiai minčių, norėjosi jas visas išlieti ir jomis pasidalinti. Bet mes čia ne apie tai. Kodėl bloginti? Juk daugelis jūsų pasakys, kad tai taip two thousand ten, tačiau praėję metai man buvo pilni naujų potyrių: pasiryžau viską išbandyti ir metus pavadinau „Pirmų kartų metais“.

Kodėl? Gal čia susuko galvą tas faktas, kad stuktelėjo 30-metis, o prieš jį kilo įvairiausių minčių, kad gyvenime tiek daug nespėjau nuveikti. Pasidariau ne bucket list‘ą, bet kažką panašaus: pagalvojau, kad reikia nustoti rasti n priežasčių, kodėl nedaryti vieno ar kito, o tiesiog imti ir veikti.

Prisipažinkite, kad daugelis iš jūsų ras geriau milijoną priežasčių, kodėl kažko nedaryti, nei tiesiog imti jautį už ragų. Na, pavyzdžiui, apeliuoji, kad nėra pinigėlių, kad nėra laiko, kad nėra su kuo, kad nesi pasiruošusi fiziškai ar panašiai. Sąžiningai, tu daugiau energijos ir laiko sugaišti ieškodama TŲ priežasčių, kodėl nukelti, nedaryti ar įdėti į savo must do list ateičiai. Taip gimė mano „pirmų kartų metai“ – visiems draugams jau išūžiau galvą su idėjomis, pasiūlymais, kitus, kaip teigė jie patys, įkvėpiau irgi nesėdėti vietoje. Sukūriau ten Facebook‘o grupę ,kurioje galima rasti žmonių, galbūt ne iš savo draugų rato, imtis naujos veiklos ar kažką išbandyti.

Taigi – summa summarum – beveik kasdien mes imamės kažko naujo, bandome, susipažįstame, tai kodėl viso tai neaprašius, nes kitos veiklos ar potyriai galbūt įkvėps kitus nustoti delsti. Pabandysiu prisiminti ir aprašyti tai, ką pavyko nuveikti praėjusiais metais, nes visko būta, o šiais metais ir toliau tęsiu pirmų kartų sąrašą ir visada esu atvira jūsų pasiūlymams kažką išbandyti – nes, nors internetas ir google‘as yra visagaliai, tačiau manau, kad yra dar kažkas ten nepaminėta, ką žinai tu!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply