Be kategorijos

Apsilankymas pas bioenergetikę, kuomet mirė mano skepticizmas

Nesuklysiu pasakyti, kad beveik visi iš mūsų yra girdėję apie bioenergetikus ir jų daromus stebuklus. Aišku, vieni galbūt „prisilietė“  prie šio dalyko patys, nes teko dalyvauti, kažką patirti, kiti – skeptiškai žiūri ir netiki, o bioenergetikus vadina tiesiog šarlatanais. Yra galbūt ir kokia trečia grupė žmonių, tačiau aš ne apie tai, bet manau, kad nuspėjate, kur link suku.

Galėčiau būti priskirta prie antros grupės žmonių, kurie niekada nesilankė, netikėjo ir galbūt labai skeptiškai žiūrėjo į panašius dalykus, tačiau kartais vienas susitikimas šiek tiek išmuša tave iš vėžių. Lyg žemė po tavo kojomis pradeda slysti, nes protu nesuvoki, kas ir kaip, o svarbiausia, kodėl? Prieš kelias savaites po darbo atsidūriau pas vieną garsią bioenergetikę Kaune. Ko ten vykau? Nežinau. Galbūt smalsumo vedina, galbūt kažkokios mintys kirbėjo galvoje, prieš tai draugė buvo apsilankiusi, pasiklausiau JOS įspūdžių bei susigundžiau. Negana to, pagalvojau, kad visai įdomi tema mano blog’ui. Net atėjus JAI tiesiai šviesiai pasakiau, kad atėjau iš smalsumo, kad netikiu tokiais dalykais, bet nespjauk į šulinį, iš kurio gali tekti gerti.

Įdomu tai, kad patekti pas šią bioenergetikę yra kažkas iš serijos „misija neįmanoma“ . Tik ketvirtadieniais vieną valandą yra priimamos rezervacijos susitikimams. Kartą skambinau galbūt netoli aštuoniasdešimt kartų, bet nesėkmingai. Tačiau kitą kartą pavyko iš vieno skambučio – net sutrikau, kai atsiliepė. O mano sutrikimą nuramino, kad prisiskambinau, nes turbūt man atėjo laikas apsilankyti.

Į detales nesileisiu, nes kai kurie dalykai per daug asmeniški, tačiau likau priblokšta. Atėjus man truputį papasakojo, ką JI mato. Pasirodo, kad mano biologinis amžius yra 22, o vidinis – šešeriais metais daugiau nei yra dabar. OK, išsiduosiu, man 31, tai matematiką pasidarykite patys. Bet grįžkime prie mano pasakojimo. Vos per kelias minutes būnant su TA moterimi mane užvaldė tokios emocijos, kad pradėjau raudoti. Nežinau dėl ko, tiesiog viską, ką ji sakė buvo lyg kažkas skaitytų kaip tu jautiesi.

Buvo pasakyta daug dalykų. Iki šiol manau, kad kai kuriuos dalykus galima gerai išskaityti iš žmogaus elgsenos, jo kalbos, aprangos ir panašiai, jei esi geras psichologas. Tačiau tam tikrus dalykus, kuriuos ji pasakė – mane tiesiog pribloškė. Žinote tą jausmą, kai tavo oda pašiurpsta iš netikėtumo. Toliau nesigilinsiu, kas ir kaip, tačiau summa summarum mano susitikimas truko beveik valandą. Po jos jautiesi iš dalies ir išsunkta, ir kažkokia aprimusi. Susitarėme, kad užsuksiu pas JĄ po savaitės. Dar nesiryžau. Kodėl? Gal bijau. KO? Nežinau, tiesiog ta vieta kažkaip veikia.

Paskutinėje pastraipoje visada stengiuosi apibendrinti, ar verta eiti, kokios emocijos ir panašiai. Šį kartą turiu savo skeptiškumui pasakyti „lįsk kažkur giliai“ , nes nors nušvitimo nepatyriau, tačiau vis dėl to kažkas įvyko. Sunku žodžiais nusakyti, tiesiog viskas stojo sau į vietas. Ar JI nuspėjo mano ateitį? Šiek tiek apie ją papasakojo, bet esu iš tų žmonių, kuri tiki, kad patys esame savo likimo kalviai, todėl aklai tuo netikiu. Taigi. Kartą gyvenime manau, kad verta nueiti ir susitikti su ta moterimi. Kiek kainuoja toks malonumas? 25 eurai ir galiu pasakyti, kad buvo vertas kiekvienas centas.

P.s. vardų nenorėjau minėti, bet jei kažkas susidomėjo ir norės apsilankyti, parašys man AŽ.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply