Embed HTML not available.
Laisvalaikis

Supratau, kad nejaučiu ritmo ir turiu dvi kaires kojas

Kažkaip pas mane viskas bangomis: arba vyksta daug visko, arba ramu – totalus štilis. bet nebūčiau aš, jei neprisigalvočiau veiksmo, tai taip vakar išžingsniavau pabandyti salsation treniruotės.

Jau matau veidus, salsa what? Na, čia šiek tiek informacijos, kuro buvo skelbiama socialiniame tinkle. „Nežinai, kas yra Salsation? Ateik ir išbandyk, sužinok bei sudalyvauk pačioje smagiausioje ir energingiausioje treniruotėje! Salsation – tai kardio treniruotė, paremta funkciniais pratimais, Lotynų Amerikos kultūros šokių judesiais bei fitness programa. Tau nereikia turėti šokio patirties, kad galėtum mėgautis treniruote ir stiprinti savo kūną. Salsation treniruotės ypač populiarios Vakarų ir Vidurio Europoje bei Azijoje. Ateik, džiaukis stipria ir džiaugsmo bei energijos pripildyta treniruote, išmok taisyklingai stiprinti savo kūną!“, – buvo rašoma skelbime.

Taigi, pirmadienio vakaras, lauke šalta, lyja, todėl vienu metu jau ir nebesinorėjo eiti, tačiau pasiryžimas pusseserę išsitempti (nes ji vis atsisako eiti, o aš ją bombarduoju pasiūlymais – žinau, kad skaitysi, tai čia aš apie tave, brangioji). Buvo prašyta atsinešti jogos kilimėlius, nes po to laukė tempimo pratimai ir šiek tiek darbo presui.

Taigi, kaip man patiko treniruotė? Hm. Atvirai? Sužinojau, kad turiu dvi kaires kojas, kad nejaučiu ritmo ir OMG, nesuprantu, kaip aš kažkada galėjau vizginti užpakalį juodaodžių klubuose, kai studijavau, nes dabar tie ritmai man buvo svetimi, man visi judesiai buvo juokingi, o gal tiesiog nesąmonė, nes neišėjo daryti. Tai mano asmeninė nuomonė, tačiau treniruotė labiau priminė trenerės asmeninius pasišokimus. Aš atsiprašau, tačiau lankiau ne vieną treniruotę, tačiau dar neteko nei vienoje dalyvauti, kur neparodo normaliai, ką daryti, nes juk ne visi iš mūsų lanko kažkokius šokius, žino bazinius žingsnelius, o ir trečia – skelbime rašoma, kad naujokai laukiami, kad nereikia patirties… Oh well, merginos, kurios lanko ten užsiėmimus, jos davė garo, joms patiko, o mes pusę treniruotės prasijuokėme, kaip mums nesiseka, kaip nespėjame.. bent vitamino C prisigaminome.

Šiaip, jei jums patinka latin muzika, galbūt esate lankę kažkokius šokius, manau, kad jums patiktų. Bet jei esate iš tų žmonių, kur patinka tiksliai, kai parodo, kai kažkokio aiškumo labiau norisi, tai šie užsiėmimai ne jums. Taigi, jei kas nori pabandyti, rašykite ka****@sa*******.lt. Pirma pamoka nieko nekainuoja. Užsiėmimai vyksta pirmadieniais ir trečiadieniais nuo 20:30 iki 21:30 Havanos klubo patalpose (šermukšnių gatvė 4).

p.s. nesu neigiamai nusiteikusi, tačiau esu iš tų žmonių kur nemėgsta net aerobikos, nes man sunku susikoncentruoti, kai reikia kažką daryti su kojomis ir rankomis vienu metu. Žinau, aš esu weirdo tuo atžvilgiu!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply