Laisvalaikis

Išbandymas vasarą: važiavimas slidžiame kelyje

Kažkaip jau taip nutiko, kad vis trūksta įkvėpimo, gal šiek tiek išsikvėpiau ir dingo mano tas užsidegimas. Turbūt perdegiau… Oh well, shit happens, bet turiu laisvą minutę ir papasakosiu apie savo pirmą kartą šį savaitgalį. Jau teko išbandyti trasą kartingų viduje, o šį kartą – laukė pasimurkdymas lauke t.y. važiavimas po gausaus lietaus.

Taip jau išėjo, kad nusprendėme pasivažinėti kartinais, o pakeliui pradėjo pliaupti. Ech, ta lietuviška vasara, kai orai keičiasi kas kelias minutes. Aišku, ir apranga buvo atitinkama – džinsai ir marškiniai, todėl sėdant į kartingus buvo duotos specialios kelnės ir striukė. Galiausiai tie drabužiai niekuo nepadėjo, nes visas užpakalis buvo šlaput šlaputėlis. Atrodė, kad nespėjau į WC. Visiems juk pasitaiko.

Važiuoti šlapia danga yra kažkoks kosmosas – kaip ant ledo. Tik čia viskas sudėtingiau, na, bent jau man pasirodė, nes spaudi stabdį prieš posūkį ir tu sukiesi. Šiaip jausmas, tai nerealus, įdomiau važiuoti tokioje trasoje nei viduje, tačiau tai reikalauja ir daugiau pastangų, susikaupimo. Per dešimt minučių įveikiau vos 8 ratus – į TOP rezultatą tikrai nesitaikiau ir likau toli nuo jo. Greičiausias ratas buvo paskutinis, nes paspaudžiau iš širdies – minutė ir 4 sekundės. Deja, tačiau neįsiamžinau, kaip lėkiau ir iki ausų buvau šlapia, bet pridedu mano pasiekimų lapą – jaučiuosi kaip mokykloje rodydama pažymių knygelę.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply