Laisvalaikis

Kartodromo trasoje – rožinių pošalmių šou

Mėgstu greitį ir esu gimusi po gan laiminga žvaigžde, nes už tai nuobaudų neturiu ir niekada nesu įamžinta kelyje. Aišku, negirk dienos be vakaro, todėl tikiuosi, kad neprisikalbėsiu. Na, o jei negali paspausti pedalo iki dugno gatvėse, tai kodėl to nepadarius trasoje?

Vakar išbandėme (čia labai jau oficialiai skamba jų pavadinimas, bet kad suprastumėte) vidaus patalpų kartodromą „Kartlandas“. Draugė vakar užmatė jų deal‘ą, kad galima gan pigiai pasivėžinti, tai nieko nelaukusios – moterys vakare jau karaliavo trasoje. Truputis instruktažo, juokelių, kad moteris už vairo – lauk problemų ir mes pajudėjome.

Nesu aš specialistė kartingų ar jų trasų, esu tik buvusi vienoje – Plytinėje, tai galiu palyginti tik su ja. Trasa siaura ir vingiuota, lenkti joje neįmanoma, todėl stovi vaikinukai ir kartais tiesiojoje pakelia mėlyną vėliavą, kuri reiškia, kad reikia praleisti iš galo greičiau važiuojantį.

Turėjome 10 minučių ir per jį man pavyko padaryti 15 ratų. Kaip sekėsi? Pralenkiau du vairuotojus (mūsų buvo penki trasoje). Tie du buvo vaikai, kuriems gal kokie 10 metų. Žinau!! Gėda, bet man visada baisu spausti iki galo, nes bijau apsiversti. O kai baimės akys plačios, tai ir važiuoji saugiai – tada lieki trečia t.y. paskutinė iš merginų.

Bet kaip ten sakoma, svarbiausia dalyvauti – o ten buvo verta, nes per dešimt minučių net užkaisti nuo važiavimo ir gerų emocijų. Ar dar kartą bandyčiau? Būtinai, nes yra kur tobulėti.

P.s. užuot nusprendusios nuomotis pošalmius, juos įsigijome – dabar visos turime po rožinį, kurį būtinai reikės ne kartą dar panaudoti.

p.s.s. tėtis sakė išmesti visus anglikonizmus, kurių pas mane labai daug, tą ir bandau daryti – dabar tekstas man skamba gan niūriai. Hm.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply